CONTACT

Hoefbladstraat 58 |4451 TL Heinkenszand

Contactgegevens

Beauty By Bresilla

Je kan me bellen op 06 2808 4264. E-mailen kan op info@beautybybresilla.nl. Maar je kan ook het contactformulier invullen. Meer informatie over ondermeer annuleringen is hieronder naar te lezen onder het kopje huisregels.

=
Los het rekensommetje op voordat je op Verzenden drukt.

HUISREGELS

Het kan gebeuren dat door ziekte of een andere onverwachte gebeurtenis een afspraak op het laatste moment niet door kan gaan. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ik vraag je vriendelijk om me hier in alle gevallen zo snel mogelijk over te informeren. Doet dit uiterlijk 24 uur voor het afgesproken tijdstip! Dit geeft me de gelegenheid om m'n agenda hierop aan te passen en de ruimte die ontstaat weer te vullen.

– Heb je me niet tijdig geïnformeerd, dan zijn ben ik coulant, en neem ik de kosten van de gereserveerde tijd geheel voor m'n eigen rekening.
– Bij een tweede (en elke volgende keer) neem ik 50% van de gereserveerde tijd voor m'n rekening, de andere helft rekenen wij aan jou door, ongeacht de reden van de annulering.
– Deze regeling geldt per kalenderjaar en kent geen uitzonderingen.

Met bovenstaande regeling wil ik voorkomen dat ik in m'n tarieven rekening moet houden met een percentage uitval, waardoor je ten onrechte meebetaalt aan de annulering door anderen.

Bedankt voor je begrip!