MASSAGES

& REIKI

Verzorg je lichaam en spieren regelmatig met een fijne massage of reiki behandeling en je zult je de gehele week veel energieker voelen. Gun je zelf dit ontspannen moment en kom heerlijk tot rust. In het overzicht hieronder kun je mijn aanbod van massages en reiki behandelingen vinden.

WELLNESS MASSAGE

30 minuten €30 | 60 minuten €55|90 minuten €85|

De wellnessmassage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage, waarmee elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van aromatische en essentiële oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.

HOTSTONE MASSAGE

30 minuten €30 | 60 minuten €55

Een hotstonemassage is een massage met warme basalt stenen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning. Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, het voert de afvalstoffen af en het lichaam komt meer in balans.

INTUÏTIEVE MASSAGE

30 minuten €30 | 60 minuten €55

Intuïtief masseren is masseren vanuit je hart, je gevoel. Er wordt niet gewerkt volgens een plan of schema, zoals standaard massages. Ik luister steeds bewust naar wat er wordt ingegeven en sta in contact met degene die ik masseer. De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen.

LOMI LOMI MASSAGE

30 minuten €30 | 60 minuten €55

Voel de energie door je hele lichaam stromen. Met de speciale Hawaiiaanse technieken van de Lomi Lomi massage wordt door lange strijkende bewegingen met het zachte deel van de onderarmen alle spanning uit je lichaam bevrijdt. Je wordt gemasseerd in één vloeiende beweging. Dit heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en uw zintuigen. Het lichaam wordt rustig en komt weer in zijn eigen natuurlijke ritme waardoor je overspoelt wordt door frisse energie, ideaal om je lichaam weer te herladen!

WARMWATERKUSSEN MASSAGE

30 minuten €35 | 60 minuten €65

Tijdens deze héérlijke ontspannende massage lig je gedurende de hele massage comfortabel op je rug. Met een speciale techniek word je rug gemasseerd zonder dat je van houding hoeft te veranderen. Het effect is een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel, afvalstoffen worden beter afgevoerd en pijn verzacht. Deze warmwaterkussen massage is absoluut een aanrader voor iedereen en zeer geschikt bij mensen die moeilijk op hun buik kunnen liggen, bij gewrichtsklachten, bij rugklachten en voor zwangere vrouwen.

TRANQUILLITY™ PRO-SLEEP MASSAGE

60 minuten €65,00

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op je humeur, je vitaliteit en jouw schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de Tranquillity™ Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest.

REIKI

60 minuten €45,00 | 90 minuten i.c.m. massage €75

Reiki is de Japanse term voor universele levensenergie. Het is de energie die zorgt voor groei en genezing van alles wat leeft. Zieke of vermoeide mensen, planten en dieren hebben een tekort aan die energie. Reiki werkt zowel op het lichaam als op de geest. Niet alleen de genezing van het lichaam wordt door Reiki gesteund, het helpt ook om negatieve gedachtenpatronen en emoties los te laten en te verwerken, waarna het positieve kan gaan groeien. Reiki ondersteunt degene die behandeld wordt bij wat op dat moment voor hem of haar belangrijk is en is daardoor nooit strijdig met andere, al dan niet reguliere, behandelwijzen.

*Een reikibeoefenaar is géén dokter. Ga met uw klachten altijd eerst langs bij uw huisarts.